Légy olyan, mint egy kisgyermek!

Légy olyan, mint egy kisgyermek!

Jézus odahívott egy kisgyermeket, közéjük állította, és ezt mondta: “Bizony, mondom néktek, ha meg nem tértek, és olyanok nem lesztek, mint a kisgyermekek, nem mentek be a mennyek országába. —M át. 18:2–3

Az egyik legszebb dolog a gyerekekben az, hogy nem bonyolultak. Mindig tudatják veled, mire van szükségük, a karjaidba futnak, ha megijednek, és néha minden látható ok nélkül adnak egy nagy puszit. Felüdülés gyerekekkel kommunikálni, mert nem próbálják elrejteni félelmeiket vagy az érzéseiket.

Hiszem, hogy Isten azt akarja, hogy ilyenek legyünk, amikor Vele beszélünk. Örül, ha gyermeki egyszerűséggel és hittel közeledünk Hozzá. Ahogyan a gyerekek természetüknél fogva hajlamosak arra, hogy teljesen megbízzanak szüleikben, mi is tisztán, teljes lelkesedéssel bízhatunk Istenben. Oszd meg teljes szívedet Vele, és ne feledd: mindent rábízhatsz az életedben, tudván, hogy Ő gondoskodik rólad.

Az Úr nem bonyolult kapcsolatokat keres. Ő őszinte szíveket és gyermeki hitet keres. Tudathatod Istennel, hogy mit akarsz (Fil. 4:6), és odafuthatsz Hozzá, ha félsz (Zsolt. 91:1-7). Azt akarja, hogy szabadon mutasd ki az iránta való vonzalmadat, és nyíltan megoszd vele a szívedet. Minél inkább megtanulsz gyermeki hittel jönni Hozzá, annál közelebbi kapcsolatba kerülsz Vele.


Nem gyerekesek akarunk lenni az Istennel való kapcsolatunkban, hanem gyermekiek.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon