Légy pozitív!

Légy pozitív!

. . . Bennünk pedig Krisztus értelme van. —1 Kor. 2:16

Mióta elkezdtem figyelni rá, hogy pozitív gondolatok legyenek az elmémben, nem bírom elviselni a negatívitást. Annyi jó változást tapasztaltam az életemben, mióta megszabadultam a negatív gondolkodástól, hogy most már teljesen ellene vagyok a lehúzó gondolatoknak.

Van egy javaslatom, ha küzdesz azzal, hogy pozitív maradj: Kérd a Szent Szellemet, hogy győzzön meg, valahányszor elkezdesz negatív irányba menni! Ez része a Munkájának. A János 16:7-8 arra tanít minket, hogy a Szent Szellem meg fog győzni minket bűnről és igazságról. Mikor jön a meggyőzés, kérd Istent, hogy segítsen neked! Ne gondold, hogy ezt magadtól is kezelni tudod! Támaszkodj Istenre!

Pozitívnak lenni, nem azt jelenti, hogy nem nézünk szembe a valósággal. A Biblia azt mondja, tegyél meg mindent, amit egy nehéz helyzet megkövetel, és aztán állj meg szilárdan a helyeden (Ef. 6:13). A mi helyünk “Krisztusban” van, és Benne minden lehet reményteljes és pozitív, mert számára semmi sem túl nehéz. Jézus is mindig pozitív volt és hittel teljes. Az Ő értelme van bennünk, és segítségével képesek vagyunk ugyanezekre a dolgokra.

Gondolkodj úgy, ahogy Isten, így lehetsz az az ember, amilyennek Ő akar látni, és így lehet tiéd mindaz, amit neked szán.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon