Legyen érdekes az életed!

Legyen érdekes az életed!

Amit tesztek, jó lélekkel végezzétek úgy, mint az Úrnak, és nem úgy, mint az embereknek. —Kol. 3:23

Az élet nem arra való, hogy egyhangú és unalmas legyen. Isten nem arra teremtett minket, hogy ugyanazt a dolgot csináljuk újra és újra, amíg az teljesen értelmét veszti. Isten kreatív. Ha nem így gondolod, csak nézz körül. Sok állat, bogár, növény, madár, fa és más élőlény van, mely egyedi, szokatlan és teljesen elképesztő.

Téged is arra teremtett, hogy egyedi, szokatlan és egészen elképesztő légy. Ezért gondolom, hogy jó, ha időnként olyasmit teszel, ami az emberek szemében, de talán még a te szemedben is megbotránkoztatónak tűnik. Tegyél olyat, amire az emberek nem számítanak. Ez érdekessé teszi az életedet, és megakadályozza, hogy mások azt higgyék, szépen berakhatnak téged egy saját tervezésű kis dobozba.

Egy hetvenhat éves nagyszerű asszony azt mondta, az a célja, hogy hetente legalább egy megbotránkoztató dolgot tegyen. Hát nem nagyszerű ötlet? Ha rendszeresen és céltudatosan teszel valamit, ami eltér a megszokottól, az megakadályozza, hogy beragadj a megszokott kerékvágásba, jó unalom ellen és így tudsz lelkesedni az életedért.

Milyen megbotránkoztató dolgot fogsz ma csinálni?


Ne hagyd magad unatkozni, ne csak vonszold magad át az életen! Légy kreatív, és bármit is csinálsz, tedd szórakoztatóvá!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon