Lehetsz határozott

Lehetsz határozott

Benne van szívünk öröme, mert szent nevében bízunk. Zsolt. 33:21

Isten azt akarja, hogy bizalommal éljünk és bátran közelítsünk az élethez – és hálásak lehetünk, hogy Ő segít nekünk mindkettőben. Döntsd el még ma, hogy elkezdesz határozottabb lenni. Lehet, hogy ez merész lépés lesz számodra, ha életed nagy részét félelemben és határozatlanságban töltötted, ám szükséges, ha békés életet szeretnél élni. A határozatlanság nem békés hely.

Helyezd a bizalmadat Krisztusba és abba, aki benne vagy, ne pedig abba, hogy mit gondolnak rólad az emberek. Ismerd meg önmagad! Ismerd meg a szívedet, és ne várd meg, hogy mások mondják meg, mik a te értékeid. Ne feltételezd, hogy tévedsz, valahányszor valaki nem ért veled egyet. Higgy abban, hogy Isten bölcsessége benned lakozik. Higgy abban, hogy képes vagy döntéseket hozni. Semmi értelme, hogy valami negatív dolgot gondolj magadról, amikor ugyanolyan könnyű hinni valami pozitívban – és minden bizonnyal sokkal hasznosabb is.


Hálaadó ima

Atyám, hálát adok, hogy nem magamban vagy képességeimben bízom, hanem Jézus Krisztusban. Hiszem, hogy a Te bölcsességeddel és a Te ítélőképességeddel rendelkezem. Ma bátran és magabiztosan fogok élni.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon