Lépj ki, és próbáld meg!

Lépj ki, és próbáld meg!

Jézus rájuk tekintett és ezt mondta nekik: “Embereknél ez lehetetlen, de Istennél minden lehetséges.”. —M áté 19:26

Sokakkal találkozom, akik keresztény életükben egy szempillantás alatt akarnak eljutni A-ból Z-be. Sokan frusztráltak amiatt, hogy nem tudják, milyen ajándékaik vannak, vagy mire hívta el őket Isten. Vannak, akik annyira félnek a kudarctól, és attól, hogy hibákat követnek el, hogy emiatt nem is mernek hitben kilépni.

Mindnyájunkban van még szunnyadó potenciál, ezek azonban addig nem fognak testet ölteni, amíg el nem hisszük, hogy bármit meg tudunk tenni, amit Isten leír az Igéjében rólunk. Ha nem lépünk ki hitben, nem hisszük el, hogy Istennél minden lehetséges, addig az Úr nem tudja elvégezni bennünk a munkát, hogy a bennünk lévő potenciál kifejlődhessen. Kell az együttműködésünk, hit általi hajlandóságunk, elhatározásunk, engedelmességünk és kemény munkánk, hogy kifejlődhessen, amit belénk helyezett.

Ezt senki sem határozhatja el helyettünk, de mi eldönthetjük önmagunkért. Ha nem szánjuk oda magunkat, a gonosz mindenünket elrabolja. Bátorítalak, hogy valamilyen formában kezdj valamit a benned lévő potenciállal. Soha nem fogod megtudni, mire vagy képes, ha nem próbálsz ki semmit. Ne félj megtenni azt, amire hited szerint Isten vezet téged. Mikor kilépsz hitben, meglátod, milyen nagy dolgokra vagy képes.

Légy merész, légy bátor, és légy mindaz, ami lehetsz!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon