Letenni az életed

Letenni az életed

Aki szereti az életét, elveszti; aki pedig gyűlöli az életét e világon, örök életre őrzi meg azt. Ján. 12:25

Amikor hitben úgy érezzük, hogy Isten kér tőlünk valamit, gyakran ezek a kérdések jönnek először: Mit kell feladnom, ha ezt megteszem? Mibe fog ez nekem kerülni? Ha ezt megcsinálom, mennyire lesz kellemetlen?
Az igazság az, hogy minden, amit Istenért teszünk, erőfeszítést igényel. Az Iránta való szeretet része, hogy hajlandóak vagyunk életünket letenni érte. Ha Isten arra kér, hogy tegyél meg valamit, és te halogatod, mert tudod, hogy ez áldozatot kíván a részedről, akkor arra biztatlak, menj előre, és tedd meg. Nincs jobb érzés, mint tudni, hogy teljes mértékben engedelmeskedtél az Úrnak.

Ne félj az áldozattól, amikor Isten hív téged, vagy a szívedre helyez valamit, amit meg akar tenni. Az Ő terve az életeddel nagyobb, mint bármi, amit el tudsz képzelni. Légy hálás, hogy az Ő terve a legjobb, és határozd el, hogy megfizeted az árat, és átmész a próbán. Biztosíthatlak róla, megéri.


Hálaadó ima

Köszönöm Neked ma, Atyám, hogy minden áldozat, amit érted hozok, nagy hasznot fog hozni az életemre nézve. Tölts el engem hittel és erővel, hogy megtegyem mindazt, amire hívsz. Úgy döntök, hogy életem minden egyes területén engedelmeskedem a Te hangodnak.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon