Maradj egyensúlyban!

Maradj egyensúlyban!

„Legyetek józanok (meggondoltak, józan gondolkodásúak), vigyázza- tok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, ke- resve, kit nyeljen el” (1Pét.5,8.)

Ha a szent szellemre figyelünk, kiegyensúlyozottak leszünk életünk minden területén. A szellem elmondja, ha túl sok pénzt költünk, vagy nem költünk eleget, ha túl sokat beszélünk, vagy nem beszélünk eleget, vagy akár túl sokat pihenünk, vagy éppen nem pihenünk eleget. Valahányszor túl sokat vagy túl keveset csinálunk valamiből, kibillenünk az egyensúlyból.

A mai igevers kijelenti, hogy kiegyensúlyozottnak kell lennünk, hogy a sátán ne tudjon kihasználni minket. engem évekig kihasznált, mert nem viszonyultam kiegyensúlyozottan a munkához. Úgy éreztem, az egész életemet a munka köré kell szerveznem. Amíg dolgoztam, és elértem valamit, addig nem éreztem a bűntudatot, amit a gonosz ellenem használt. ez a sürgető munkakényszer azonban nem Istentől volt, nem vitt közelebb az isteni egyensúlyhoz az életemben. A munka jó dolog, de szükségem volt pihenésre és szórakozásra is.

Minden egyes nap, ahogy keresed Istent, kérd meg, hogy mutassa meg, életed mely területe billent ki az egyensúlyból, és dolgozz Vele azon, hogy ezek visszabillenjenek. Annyi mindennel kell az életben zsonglőrködnünk, és emiatt is könnyű kiesni az egyensúlyból, Isten azonban elérhető számunkra mindig, hogy segítsen ezen a területen. egyszerűen kérdezd meg, hogy van-e valami, amit túl sokat vagy túl keveset csinálsz, és tedd meg az általa javasolt változtatásokat.


Isten szava ma hozzád:

Maradj egyensúlyban Isten segítségével!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon