Mécses És Világosság

Mécses és Világosság

„Lábam   előtt   mécses   a   te   igéd,   ösvényem   világossága.” (Zsolt.119,105.)

Nincs még egy olyan természetfeletti dolog, mint Isten Igéje, mely a szent szellem isteni sugallatára született, és Isten prófétái és tanítványai által szól hozzánk. A Bibliában ott van a válasz minden lehetséges kérdésünkre. Isten Igéje tele van alapelvekkel, igaz történetekkel Isten irgalmáról az emberi viselkedés iránt, és gazdag példázatokban, melyek fontos igazságokat jelentenek ki minden ember számára ezen a Földön.

A Biblia egy személyes levél, mely neked és nekem íródott. Mindent elmond, amit tudnunk kell. lehet, hogy néha Isten olyan dolgot mond nekünk, ami nincs benne külön egy fejezetben vagy igeversben, de ha valóban Isten szól, akkor az Igéje mindig egyetértésben van azzal, amit hallunk. Isten szól hozzánk és vezetni fog minden helyzetben, ahogy keressük Őt Igéjén keresztül. Mikor szükségem van rá, hogy Isten szóljon hozzám egy bizonyos dologban, Ő gyakran emlékeztet engem egy igeversre, ami világos választ ad számomra az adott kérdésben.

Isten hangját hallani (a szent szellem vezetése alatt lenni) természetes életforma lett számomra, mióta megkaptam a szent szellem teljességét. Isten az Ő szellemének ajándékát adja mindenkinek, aki kéri (lásd luk 11:13), és a szent szellem segít megértenünk Isten Igéjét, hogy alkalmazni tudjuk bölcsességét az életünkben.


Isten szava ma hozzád: Úgy olvasd Isten Igéjét, mint személyes levelet, mely csak neked íródott.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon