Meddig, Uram?

Meddig, Uram?

De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el. —Ézs 40:31

Istenre várni nem azt jelenti, hogy semmit sem teszünk, s közben elvárjuk, hogy Isten mindent elvégezzen helyettünk. Számomra azt jelenti a várakozás, hogy közben számítok rá, hogy Isten iránymutatást ad, ha van valami, amit meg kell tennem, közben bízom is Benne, hogy megteszi, amire csak Ő képes. Gyakran miközben várok az Úrra, és belévetem a bizalmam, olyan dolgokat mutat nekem, melyek változtatásra szorulnak a viselkedésemben vagy a hozzáállásomban. Nézd, Isten nem pusztán a körülményeinket akarja megváltoztatni, hanem minket is.

Ahogy csendes időt töltünk Vele, felfed számunkra dolgokat, és felfrissülünk Jelenlétében. Az Istennel való közösség és bensőséges kapcsolat az egyik legnagyobb kiváltságunk Gyermekeiként. Minél több időt töltünk Vele, annál inkább átváltozunk az Ő képmására. Tanulmányozd Isten igéjét, és vedd úgy, mint személyes, neked szóló levelet Tőle. Vigasztalást és helyreigazítást is fog nyújtani. Várj Istenre bizalommal, várakozó szívvel, és tekints előre mindarra a jóra, amit eltervezett számodra!

Isten apránként változtat, napról napra, ahogy bízol Benne.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon