Nemcsak részben megbocsátva… TELJESEN!

Nemcsak részben megbocsátva... TELJESEN!

Nemcsak részben megbocsátva… TELJESEN!

Ha tehát a Fiú megszabadít titeket, valóban szabadok lesztek. Ján. 8:36

A Sátán emlékszik minden apró dologra, amit valaha is rosszul csináltunk, és mindent meg is tesz, hogy folyton emlékeztessen minket ezekre a dolgokra. Fáradhatatlanul arra törekszik, hogy meggörnyedjünk saját szégyenünk súlya alatt. Mindannyian vétkezünk, és híjával vagyunk Isten dicsőségének. Senki sem bűntelen, és időnként mindannyian érzünk bűntudatot, ha azonban ezt a bűntudatot sokáig megtartjuk, miután megbocsátást nyertünk, az szégyenné válik.

A bűntudat és a szégyen miatt úgy érezzük, hogy Isten haragszik ránk, ezért elzárkózunk az Ő jelenlététől, és nem éljük azt az életet, amit Isten nekünk szánt. Meg kell értenünk, és hálásnak kell lennünk, hogy Isten teljesen megbocsát – nem részben vagy majdnem, hanem teljesen! Isten jósága nagyobb, mint bármilyen rossz dolog, amit valaha tettünk vagy tehettünk volna. Járja át lelkünket ettől az öröm és a hála érzése!


Hálaadó ima

Atyám, annyira hálás vagyok, hogy teljesen megbocsátod nekem a bűneimet, amikor kérem. Függetlenül attól, hogy mit tettem, Jézus áldozata által lehetővé vált a megbocsátás. Köszönöm, hogy igaz vagyok a Te szemedben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon