Megtalálni Isten akaratát

Megtalálni Isten akaratát

Éppen azért: ne legyetek meggondolatlanok, hanem értsétek meg, mi az Úr akarata.Ef. 5:17

A legtöbb keresztény szeretné tudni, hogy mi Isten akarata az életével kapcsolatban. Hadd osszam meg veletek Isten akaratának legalább egy részletét. Nem tudom megmondani, hogy az Ő akarata-e az, hogy Minneapolisba költözz, vagy hogy hova küldd a gyermekeidet iskolába, vagy hogy te kapd-e a főszerepet a húsvéti színdarabban a gyülekezetben. De adhatok egy teljesen biztos módszert arra, hogy megismerd és engedelmeskedj Isten akaratának az életedre vonatkozóan: Légy hálás.

Légy hálás – mindig, mindegy, hogy min mész keresztül. Így van; csak tartsd meg a hálás szívet minden körülmények között. Van, amikor a hálaadás könnyen jön, míg máskor nehéz, de ha kialakítod és fenntartod a hálaadás hozzáállását, akkor Isten akaratában leszel. Hogyan lehetek ilyen biztos ebben? Mert az 1Thessz. 5:18 azt mondja: “mindenért hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra.”


Hálaadó ima

Köszönöm Neked ma, Atyám, hogy miközben várom az akaratod életemre vonatkozó részleteit, tudom, hogy a Te tágabb értelemben vett akaratod az, hogy mindig hálás legyek. Ma úgy döntök, hogy hálás szívvel a Te akaratod szerint élek, és tudom, hogy ki fogod nyilatkoztatni a mindennapi életemre vonatkozó szándékaidat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon