A megvallásban rejlő erő

A megvallásban rejlő erő

„Nem olyan-e az én Igém, mint a tűz – így szól az Úr –, sziklazúzó pöröly.” Jer 23:29

Általában mit jut eszedbe, amikor meghallod azt a szót, hogy „megvallás”? Sok embernek először egy negatív értelmezés ugrik be – a kényszerítés, hogy bevalljanak valami rosszat, amit tettem. De amikor Isten Igéjével való egyetértésünket valljuk meg hangosan, akkor az eredmény mindig pozitív lesz.

Egy ismerősöm azt szokta mondani, hogy nem lehet csukott szájjal legyőzni Góliátot. Amikor Dávid a csatára készült az óriás Góliát ellen, felé rohant és hangosan megvallotta, amit hitt a csata kimeneteléről: Még ma kezembe ad az Úr…(1Sám 17:6).

Ez egy jó példa arra, hogyan közelítsünk az ellenség felé az életünkben. Ki kell nyitni a szánkat, és kimondani Isten Igéjét.

Bátorítalak, hogy naponta valld meg Isten Igéjét hangosan! Minden alkalommal, amikor jön egy gondolat, ami nem egyezik Isten beszédével, valld meg az Ige igazságát hangosan, és meglátod, ahogy az Ige ereje legyőzi a hazugságot.


Ima

Istenem, tudom, hogy az Igéd erőteljes… semmi nem állhat ellene. Minden alkalommal, amikor nehézségekkel nézek szembe, emlékeztess, hogy hangosan megvalljam az igazságodat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon