Mi a valódi siker?

Mi a valódi siker?

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? Vagy mit adhat az ember váltságdíjul a lelkéért? Mt. 16:26

Az igazi sikerünk és értékünk az életben nem abban rejlik, hogy megmásszuk azt, amit a világ a siker létrájának tart. Nem a munkahelyi előrelépésben, a nagyobb házban, a szebb autóban, vagy a megfelelő társadalmi körökben rejlik. Szerencsére az igazi siker ennél sokkal egyszerűbb… és sokkal erőteljesebb.

Az igazi siker Isten megismerése és az Ő feltámadásának ereje. Tudni azt, hogy Ő feltétel nélkül szeret téged, és elfogadottá váltál Jézusban, Isten Szeretett Fiában, aki meghalt érted, hogy megfizessen a bűneidért. Az igazi sikert abban találod meg, ha Istenért és az Ő dicsőségéért élsz. Légy jó gazdája az Istentől kapott képességeidnek és erőforrásaidnak, és biztos, hogy sikerrel jársz, mert Ő veled van minden lépésnél.

Soha nem kell összehasonlítanod magadat senki mással ahhoz, hogy megállapítsd, sikeres vagy-e. Légy a lehető legjobb önmagad. Sikeres vagy!


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm, hogy az igazi siker benned van, és nem abban, amit a világ kínál. Hálás vagyok, hogy megkaptam az üdvösség ajándékát, és hogy Te mindig velem vagy. Miközben a legjobbat teszem Érted, tudom, hogy az a sorsom, hogy sikerrel járjak.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon