Mikor bizonytalan vagy

Sok ember bizonytalan önmagával kapcsolatban, mert nem tudja elfogadni magát olyannak, amilyen...

A Krisztus lakjék szívetekben a hit által, a szeretetben meggyökerezve és megalapozva. —Ef. 3:17

Sok ember bizonytalan önmagával kapcsolatban, mert nem tudja elfogadni magát olyannak, amilyen. Belefáradtál abba, hogy nyomás alatt vagy, hogy álarcot viselsz, hogy olyasvalaki próbálsz lenni, aki nem vagy? Nem szeretnéd azt a szabadságot, hogy egyszerűen csak elfogadjanak olyannak, amilyen vagy, a nélkül a nyomás nélkül, hogy másmilyen legyél, hiszen fogalmad sincs, hogyan legyél másmilyen?

Isten segítségével megtanulhatjuk, hogy értékünk nem abban van, amit teszünk, hanem abban, hogy kik vagyunk Őbenne. Azt akarja, hogy úgy jöjjünk Hozzá, ahogy vagyunk, és bízzunk benne, hogy segít nekünk, hogy olyanok legyünk, amilyennek Ő látni akar minket.
Az ördög terve az, hogy megtévesszen, hogy értékünket a teljesítményünkre alapozzuk, és aztán csak a hibánkra és hiányosságunkra összpontosítsunk. A Sátán azt akarja, hogy rossz véleménnyel legyünk magunkról, hogy eltávolodjunk Istentől, szerencsétlenek és érzéketlenek legyünk az Ő áldásai iránt, mert úgy gondoljuk, hogy nem érdemeljük meg azokat.

Nagyon fontos, hogy értékesnek érezzük magunkat, és Krisztusban biztonságban legyünk. Döntsd el, hogy elfogadod magad, hiszen Jézus már megtette ezt. Ő soha senkit nem fog elutasítani, aki hozzá fordul. Nagyon szeret, és nagyra értékel téged!


Isten ismeri a hibáidat, és mégis szeret téged. Semmi sem változtathatja meg az Ő szeretetét irántad.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon