Mikor elcsüggedsz

Mikor elcsüggedsz

Örüljetek az Úrnak, ujjongjatok, ti igazak! Vigadjatok mind, ti igaz szívűek! —Zsolt. 32:11

Az emberek az élet minden szintjén szenvednek a csüggedéstől és a kétségbeeséstől. A kétségbeesésnek számos kiváltó oka van, és számos kezelési módot kínálnak annak kezelésére. Némelyik hatásos, de sok csak átmeneti megoldást kínál. A jó hír az, hogy Jézus meg tud gyógyítani minket, és megszabadíthat a csüggedéstől. Ő vissza tudja állítani az életünket az öröm és a békesség állapotába.

Ha hiszel Jézus Krisztusban, az Úr öröme már benned van. Még ha látszólag nem is érzed magad vidámnak, akkor is rákapcsolódhatsz erre az örömre, és hit által felszabadíthatod azt. Megtapasztalhatod azt, ami a Jézus Krisztusba vetett hited eredményeként a tiéd. Isten akarata, hogy megtapasztald az örömöt!

Nekem is voltak problémáim a csüggedéssel és a kétségbeeséssel régen. De hála Istennek, megtanultam, hogy ne hagyjam eluralkodni magamon a negatív érzéseket. Megtanultam, hogyan szabadítsam fel az Úr örömét az életemben! Amikor csüggedés jön, ne fogadd el, és ne egyezz bele, hanem bátorítsd magad azzal, hogy Isten ígéreteire nézel, és hagyd, hogy azok reménnyel töltsenek el. Nem számít, hogy min mentél keresztül az életedben, vagy min mész most keresztül, a csüggedés nem fog változtatni rajta. Nem számít, mit vesztettél, még sok minden vár rád. Ne élj tovább a múltban, kérd Istent, hogy mutassa meg neked a jövőt, amit eltervezett számodra!


Amikor megkísért a csüggedés, mondj nemet a kísértésnek, és maradj pozitív, számíts arra, hogy valami jó fog történni veled!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon