Mikor stresszelsz

Mikor stresszelsz

És Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban. —Fil. 4:7

Évekkel ezelőtt azért mentem el az orvoshoz, mert állandóan beteg voltam. Azt mondta nekem, hogy ezek a tünetek arra utalnak, hogy stressz alatt vagyok. Nem aludtam eleget, nem ettem megfelelően, és túlhajszoltam magam.

A stressz mindenki életének normális része. Isten úgy teremtett, hogy ellenálljunk bizonyos mennyiségű nyomásnak és feszültségnek. A probléma ott kezdődik, mikor túlfeszítjük a húrt, és figyelmen kívül hagyjuk a testünk jelzéseit, mikor az fájdalom vagy kimerültség formájában jelez.

Szeretnélek arra ösztönözni, hogy viseld jól gondját magadnak, mert ha tönkremegy a tested, nem mehetsz el a boltba, hogy vegyél egy újat. Sok olyan dolog van, ami túl sok stresszt okoz, de változtathatnánk ezen. Légy őszinte magaddal azzal kapcsolatban, hogy bizonyos dolgokat miért csinálsz, és hagyd, hogy Isten lemetssze azokat, amik kimerítenek, és nem származik belőlük jó gyümölcs. A békességnek kellene normál állapotnak lennie minden Jézus Krisztusban hívő életében. Ő a Békesség Hercege, és Jézusban megtalálhatjuk a saját béke örökségünket. Ez a Szent Szellem ajándéka, amit nekünk ad, ahogy engedelmeskedünk Igéjének.

A Jézus által adott Békesség jó és rossz időkben is működik. Sőt, a vihar közepén is.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon