Minden jó ajándék

Minden jó ajándék

Mi pedig valamennyien az ő teljességéből kaptunk kegyelmet kegyelemre. —Ján. 1:16

Te és én ma győzelemben élhetünk, mert a Szent Szellem megtölti az életünket, és megtanít minket imádkozni. Ő segít nekünk abban, hogy Istentől kérjük, amire szükségünk van, ahelyett, hogy magunktól próbálnánk megteremteni a dolgokat.

A Szent Szellem az, aki minden jó ajándékot elhoz az életedbe, mindent, amire szükséged van. Az Ő többszörös szerepe, mint Vigasztaló, Tanácsadó, Segítő, Közbenjáró, Szószóló, Erősítő és Támogató, úgy foglalható össze, hogy az Ő célja az, hogy a lehető legközelebb kerüljön hozzánk, és az életünket Isten dicsőségére munkálja ki.

Istent életed minden részlete érdekli. Mindenben segíteni akar az életedben. Mindig mellettünk áll, és várja az első adandó alkalmat, hogy belépjen, és megadja nekünk a szükséges segítséget és erőt. Kérj segítséget olyan gyakran, amilyen gyakran csak szükséged van rá. Nincs, mert nem kérünk (Jakab 4:2), ezért kérj, kérj, kérj és kérj. Kérj folyamatosan, hogy megkapd, és örömöd teljes legyen (János 16:24)!


Isten az Ő kegyelmét és Szellemét adja nekünk; a mi részünk az, hogy kérjük az Ő segítségét, és felajánljuk magunkat Neki, mint edényt, hogy Ő munkálkodhasson rajta keresztül.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon