Minden nap egy új nap

Minden nap egy új nap

 Ez az a nap, amelyet az ÚR elrendelt, vigadozzunk és örüljünk ezen! Zsolt 118:24

Isten szeretné, ha örömöt találnánk az egyszerű hétköznapokban – még a legrosszabb napon is.

Volt olyan időszak az életemben, amikor mindig féltem a következő naptól. Csak a körülményeimre tudtam gondolni – azzal foglalkoztam, hogy hogyan fogjuk Dave-vel kifizetni a számláinkat, vagy megoldani a dolgainkat. Néha csak rá akartam húzni a fejemre a takarót, és ágyban maradni.

Annyira be voltam burkolózva az aggodalomba, hogy szem elől tévesztettem a lényeget: Isten új napot teremtett, és az volt a célja, hogy élvezzük!

Minden egyes nap tele van különböző olyan helyzetekkel, amik kiboríthatnak – nem találod a kocsikulcsot, vagy beragadsz a dugóba. Választhatod azonban azt, hogy mindezek közepette békés maradsz, és ura leszel a helyzetnek.

Amikor levesszük a szemünket önmagunkról és a körülményeinkről, Istenre összpontosítunk és az emberek szeretetére, akkor egy olyan hozzáállást ragadunk meg, ami Őt tiszteli. Így képesek leszünk minden napunkra egy izgalmas, új ajándékként tekinteni.

Ima:

Istenem, köszönöm, hogy új nappal ajándékozol meg. Ahelyett, hogy az életem frusztráló részeire koncentrálnék, a Benned való békességet választom, és Benned örvendezek.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon