Mindenkor

Mindenkor

Áldom az Urat mindenkor, állandóan őt dicséri szám. —Zsolt. 34:2

Az Istenbe vetett hitet és bizalmat nem csak időnként vagy időről időre kell gyakorolni; mindig hitben élhetünk. Isten segítségével megtanulhatunk hitről hitre élni, akkor is bízva az Úrban, amikor a dolgok jól mennek, és akkor is, amikor nehéz a helyzet. Könnyű bízni Istenben, amikor minden remek, de amikor jönnek a kihívások, és úgy döntünk, hogy bízunk Istenben, akkor fejlődik ki igazán a jellemünk.

A Zsoltárok 34:2 arra bátorít minket, hogy mindig áldjuk az Urat. Számos más igeszakasz is van, amely azt mondja nekünk, hogy mindig tegyünk dolgunkat – álljunk ellen az ördögnek mindig, higgyünk Istennek mindig, szeressünk másokat mindig – nem csak akkor, amikor éppen kényelmes, vagy amikor jól esik.

A kísértés gyakori látogató az életünkben, és amíg itt vagyunk a Földön, fegyelmeznünk kell az érzelmeinket, a hangulatunkat és a szánkat, hogy stabilak, nyugodtak és békések maradjunk – bármilyen helyzetben vagy körülmények között vagyunk is. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy szoros közösségben legyünk Istennel, és az Ő Szellemének örömében járjunk.


Mivel megválaszthatod a saját gondolataidat, amikor jönnek a kétségek, felismerheted őket, és azt mondhatod: “Nem, köszönöm”, és hittel mehetsz tovább utadon!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon