Mindig elérhető

Csak az igazak magasztalják nevedet, a becsületesek maradnak meg színed előtt. (Zsolt. 140,14.)

A tény, hogy a szent szellem bennünk él bizonyítja, hogy Ő mindig elérhető akar lenni, hogy szóljon hozzánk és segítsen, mikor szük- ségünk van Rá. Ahogy szellemileg növekszünk, meg fogjuk tapasz- talni a kísértést, de Isten nekünk adta a szent szellemet, hogy képesek legyünk ellenállni neki, és jó döntéseket hozzunk, ne rossz- akat.
Mindazonáltal, egy emberi lény sem tökéletes, és mi is követünk el majd hibákat. Isten bűnbocsánata azonban mindig elérhető szá- munkra Jézus Krisztuson keresztül. Ha elfogadjuk, ez a megbocsá- tás megerősít minket, és képessé tesz rá, hogy előrehaladjunk Istennel. szívünkbe békességet hoz, szabaddá tesz, és segít, hogy tisztán meghalljuk Isten hangját.

Ha minden egyes hiba miatt legyőzötten és kárhoztatva érezzük magunkat, az legyengít minket. Azt az energiát, amit abba fekte- tünk, hogy rosszul érezzük magunkat, arra kellene használnunk, hogy a szívünket Isten hangjára hangoljuk, ahogy nagyobb erőre és mélyebb kapcsolatra vezet Magával. Megbocsátása és jelenléte min- dig elérhető számunkra a szent szellemen keresztül. Ahogy ma Is- tent keresed, bátorítalak, hogy fogadd el szeretetét és irgalmát. Karjait kitárja feléd, és várja, hogy időt tölthessen veled.


Isten szava ma hozzád: Emlékezz, hogy a Szent Szellem mindig elérhető számodra

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon