Mindig Teljetek Meg Szellemmel!

Mindig teljetek meg Szellemmel!

„Ne részegeskedjetek, mert a borral léhaság jár együtt, hanem teljetek meg Szent Szellemmel” (Ef.5,18.)

Fontos tudnod, hogy Isten Igéje úgy utasít, hogy „teljetek meg szellemmel” – ez azt jelenti, hogy mindig legyünk betöltekezve. Ahhoz, hogy „megteljünk” szent szellemmel, első helyre kell ten- nünk Őt az életünkben. ez gyakran fegyelmezettséget igényel, mert annyi minden más dolog harcol az időnkért és figyelmünkért. sok dolgot akarunk és igénylünk, de semmi sem fontosabb Istennél. na- ponta keresni Istent az Igéjén keresztül, és időt tölteni Vele – ez a kulcsa annak, hogy folyamatosan betöltekezzünk Jelenlétével. A há- latelt hozzáállás is nagyon hasznos, mert segít jó irányba terelni a gondolatainkat.

A szent szellem soha nem megy el, mindig azért jön, hogy velünk maradjon. nem változtatja meg a lakcímét, ha egyszer beköltözött, berendezkedik, és nem akar elmenni. Fontos azonban, hogy folya- matosan égjen bennünk a vágy a szellemi dolgok iránt. Ami forró, az ki is hűlhet, ha kialszik a láng.ontos tudnod, hogy Isten Igéje úgy utasít, hogy „teljetek meg szellemmel” – ez azt jelenti, hogy mindig legyünk betöltekezve. Ahhoz, hogy „megteljünk” szent szellemmel, első helyre kell ten- nünk Őt az életünkben. ez gyakran fegyelmezettséget igényel, mert annyi minden más dolog harcol az időnkért és figyelmünkért. sok dolgot akarunk és igénylünk, de semmi sem fontosabb Istennél. na- ponta keresni Istent az Igéjén keresztül, és időt tölteni Vele – ez a kulcsa annak, hogy folyamatosan betöltekezzünk Jelenlétével. A há- latelt hozzáállás is nagyon hasznos, mert segít jó irányba terelni a gondolatainkat.

Keresztülmentem egy hat hónapos időszakom, amikor Isten meg- tiltotta, hogy bármi mást kérjek tőle, kivéve többet Belőle. nagy- szerű fegyelmezés volt ez számomra, mélyebb szintű bensőséges kapcsolatba vont engem, amit nem ismertem azelőtt. Már a számon volt, hogy „Istenem, szükségem van arra, hogy…”, de aztán leállí- tottam magam, mert eszembe jutott, mit kért tőlem. Úgy fejeztem be a mondatot, hogy „többre van szükségem Belőled.”

Isten mindent megad, amire szükségünk van, és tudja, mire van szükségünk, még mielőtt kérnénk tőle. Ha Benne gyönyörködünk, és Rá szomjazunk, akkor megadja a szívünk kéréseit is. Arra báto- rítalak ma és minden nap, hogy maradj betöltekezve a szent szel- lemmel és minden másnál jobban akard Istent. Ő gondoskodik a többiről.


Isten szava ma hozzád: Ha be vagy töltve Szent Szel- lemmel, akkor átjár a megelégedettség és megnyugvás érzése, nem számít, milyenek a körülményeid.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon