Mire fókuszálsz?

Mire fókuszálsz?

Nézzünk fel Jézusra, a hit szerzőjére és beteljesítőjére. Zsid. 12:2

Nagyon fontos, hogy a megfelelő dolgokra összpontosítsunk. Ezért tanít minket Isten Igéje arra, hogy forduljunk el mindattól, ami eltereli a figyelmünket, és tekintsünk Jézusra, aki hitünk szerzője és beteljesítője.

Amire összpontosítunk, az egyre nagyobb lesz az elménkben. Amikor a problémáinkra összpontosítunk, folyamatosan újra és újra azokat forgatjuk a fejünkben, olyan, mintha meditálnánk rajtuk. Minél többet gondolkodunk és beszélünk a problémáinkról, annál nagyobbak lesznek. Egy viszonylag kis ügy is hatalmas gonddá nőhet, pusztán azért, mert túlságosan rákoncentrálunk.

Ahelyett, hogy a gondjainkon meditálnánk, bölcsebben tennénk, ha Isten Igéjén, az életünkre vonatkozó ígéretein elmélkednénk, és erőteljesen megköszönnénk neki ezeket. Ha így teszünk, látni fogjuk Isten hűségét, és a gondjaink végül nem is fognak olyan nagynak tűnni.


Hálaadó ima

Hálás vagyok, Atyám, hogy nagyobb vagy, mint a problémáim, megpróbáltatásaim és bizonytalanságom. Te jó vagy, és a szívem tele van hálaadással Érted és a Te szeretetedért.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon