Mit tegyünk?

Mit tegyünk?

“A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el, mert a maga idejében aratunk majd, ha meg nem lankadunk.” —Gal 6:9

A világ, amiben élünk tele van problémákkal, frusztrációkkal és nehézségekkel. Ilyen az élet. Ennek tudatában, vajon mi a teendőnk?

Állhatatosnak és kitartónak kell maradnunk! Más szóval a válasz, hogy soha ne add fel! Mindegy mi történik az életedben, az vezet győzelemre, ha ellene állsz annak, hogy abbahagyd.

Tartsd szem előtt, hogy a Szent Szellem általában a küzdelmek közepette szokta elvégezni bennünk a legnagyszerűbb dolgokat. Őt nem a körülmények vezérlik. Ha valóban benne bízunk, akkor minket sem fognak. Ő nemcsak a jó időszakokra adatott nekünk, hanem a nehézségek idejére is.

Átvezet bármin, ha kitartunk és követjük Őt. Ez azt jelenti, hogy kitartunk imában és az elhatározásainkban, rendíthetetlen a hitünk és szilárdan állunk Isten Igéjén és ígéretein.

Amikor úgy tűnik számunkra, hogy lassan mennek a dolgok, akkor sok esetben mellékvágányra tévedünk,. Az ellenség pedig örömmel rámutat erre! De ne feledd, Isten valószínűleg ilyenkor végzi a legnagyobb munkát! Tudod, ez nem rólad vagy rólam szól. Isten munkálkodik bennünk, hogy felkészítsen arra, amit rajtunk keresztül szeretne megtenni!

Tudom, hogy néha nehéz az élet. De azt is tudom, hogy Isten segít, hogy állhatatosak maradjunk. Álljunk rá a Galata 6:9-re “Ne fáradjunk el a jó cselekvésében, mert a maga idejében aratunk majd, ha meg nem lankadunk.”

Hadd kérdezzem meg újra: Mi a teendőnk? A válaszom, hogy soha ne add fel! Mi a te válaszod?


Ima

Istenem, hiszem, hogy még a nehéz időszakokban is munkálkodsz az életemben. Azt választom, hogy állhatatos maradok és a Neked való engedelmességből soha nem adom fel.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon