Ne aggódj…dicsérd az Urat!

Ne aggódj…dicsérd az Urat!

„Féljétek az Urat, ti szentjei, mert nem szűkölködnek az istenfélők.” Zsolt 34:10

Emlékszem egy reggel leültem, hogy imádkozzak, de aztán inkább elkezdtem aggódni az éppen aktuális helyzetem miatt, és azon agyaltam, hogy fogom megoldani mindezt.

Hirtelen egy halk gyengéd hangot hallottam a szellememben: Joyce, a problémádat fogod dicsőíteni vagy engem? Tudjátok, Isten hajlandó a problémámat megoldani, ha én hajlandó vagyok félretenni azt, és az aggódás helyett inkább az Ő dicsőítésével töltsem az időt.

Miközben az Urat dicsérjük, elengedjük azt az érzelmi és mentális terhet, ami lenyom minket. Isten hatalmassága elnyeli azt. Amikor rátekintünk, és dicsérjük Őt, mindig meglátjuk Isten kibontakozó tervét az életünkre, ahogy mindent a javunkra fordít.

Az Ige azt mondja, hogy nem szűkölködnek az istenfélők, akik őt dicsérik. Szeretnéd, ha minden szükséged be lenne töltve? Akkor ne felejtsd el dicsérni Őt az aggódás helyett.

Mindegy milyen nehézséggel nézel szembe, csak dicsérd Istent, és add Neki a dicsőséget. Ezáltal a hit feléled a szívedben, és győztes leszel.


Ima

Istenem, nem fogok aggódni. Inkább dicsőítelek! Hatalmas és erős vagy, tudom, hogy jóságodból és az irántam való szeretetedből minden szükségemet betöltöd.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon