Ne becsüld alá magad!

Ne becsüld alá magad!

A kétlelkű és minden útján állhatatlan ember. Jak. 1:8

Az önmagunkban való kételkedés kettős gondolkodásúvá tesz minket, és a Jakab 1:8 azt tanítja, hogy a kétlelkű ember bizonytalan. Addig nem tud igazán előre haladni, amíg el nem dönti, hogy hisz Istenben, és bízik Isten tervében az életével kapcsolatban.

Arra bátorítalak, hogy tégy egy nagy lépést a hitben, és hagyd abba a kételkedést. Ahogy a régi mondás tartja: “Ne becsüld alá magad”. Több képességed van, mint gondolnád. Sokkal többre vagy képes, mint amire a múltban valaha is képes voltál. Isten segíteni fog neked, ha bízol benne, és nem kételkedsz többé önmagadban.

Mint mindenki más, te is fogsz hibákat elkövetni. De hála az égnek, Isten megengedi, hogy tanulj belőlük, és valóban a javadra fordítja őket, ha úgy döntesz, hogy nem hagyod magad legyőzni általuk. Amikor kétségek kezdik gyötörni az elmédet, kezdd el Isten Igéjét szólni – meg fogod nyerni a csatát.


Hálaadó ima

Atyám, annyira hálás vagyok, hogy még a hibáimat is jóra tudod fordítani. Imádkozom, hogy segíts nekem félretenni a kétségeket, és teljesen Benned bízzak. Köszönöm, hogy Krisztusban mindenem megvan, amire szükségem van; soha többé nem kell kételkednem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon