Ne korlátozd be Istent

Hiszen szól az Isten így is meg amúgy is. ( Jób 33,14)

Mindnyájunknak szüksége van rá, hogy Isten naponta szóljon
hozzánk, sok különböző dologgal kapcsolatban, de vannak
életünkben olyan kritikus időszakok, mikor különösen fontos, hogy világosan halljuk üzenetét. Isten szólni akar hozzánk, de vigyáznunk kell, hogy ne szűkítsük be a gondolkodásunkat a hogyan-nal kapcsolatban. nincs szükség rá, hogy azt mondjuk, “engedem, hogy Isten szóljon hozzám Igéjén keresztül, de hozzám ne szóljon álomban.” ne tegyünk ilyen kikötéseket, “Isten szólhat hozzám a pásztoron keresztül, de a barátaim által nem.” Mint rámutattam, Isten sokféle módszer közül választhat, ha szólni akar, nem számít, melyik mellett dönt, számíthatunk Rá, hogy igazgatja ösvényeinket, ahogy ígérte.

Nem mindig könnyű megállapítani, hogy Istent halljuk-e, vagy saját elménk vagy érzelmeink játszanak velünk. Vannak, akik azt állítják, évekbe telt, míg megtanulták meghallani Isten hangját, én azonban hiszem, hogy ez azért volt, mert nem volt elég világos tanítás arról, hogyan kommunikál Isten az Ő népével. Azt akarja, hogy tudjuk: vezetni és tanácsolni akar minket, mint ahogy a jó pásztor terelgeti a juhait.

Isten sokféleképpen szól, kérd meg, hogy beszéljen ma hozzád, és engedd, hogy Ő válassza meg, hogyan vezet. egyszer szamáron keresztül szólt egy prófétához, szóval legyünk nyitottak azzal kapcsolatban, velünk hogyan közli a mondandóját.

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Légy nyitott azzal kapcsolatban, Isten hogyan szól hozzád!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon