Ne veszítsd el magad!

Ne veszítsd el magad!

Aki megtalálja életét, az elveszti azt, aki pedig elveszti életét énértem, az megtalálja azt.” —Mát. 10:39

Az élet néha olyan, mint egy labirintus, és könnyű eltévedni. Úgy tűnik, mindenki mást vár el tőlünk. Minden irányból nyomás nehezedik ránk, hogy másokat boldoggá tegyünk és kielégítsük az igényeiket.

Amikor megpróbálunk olyanná válni, amilyennek mások szeretnének látni minket, akkor a folyamat során elveszíthetjük önmagunkat. Lehet, hogy nem fedezzük fel, mi Isten szándéka velünk, mert annyira igyekszünk megfelelni mindenkinek, és közben mi magunk sem vagyunk elégedettek.

Éveken át annyi minden próbáltam lenni, ami nem voltam, és teljesen összezavarodtam. Ki kellett szállnom a körhintából, és meg kellett kérdeznem magamtól: “Kinek élek? Miért csinálom ezeket a dolgokat? Emberbarát lettem? Tényleg Isten akarata szerint élem az életemet?”

Te is elvesztetted önmagad? Frusztrált vagy attól, hogy megpróbálsz megfelelni mások minden igényének, miközben úgy érzed, hogy te magad nem teljesedtél ki? Ha igen, akkor dönthetsz úgy, hogy állást foglalsz, és elszánhatod rá magad, hogy megismerd az identitásodat, az irányodat és a hivatásodat – Isten akaratát az életedre nézve. Úgy találhatod meg önmagad, ha közel kerülsz Istenhez, megtalálod az Ő akaratát az életedre vonatkozóan, és meg is teszed azt.


Ha odaadod a szíved, hogy Isten akaratát teljesítsd, megtalálod az igazi énedet.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon