Négy kulcs a sikerhez

Négy kulcs a sikerhez

Dávid minden útján sikerrel járt, mert vele volt az Úr. 1 Sám. 18:14

A sikernek négy kulcsa van, bármire is vállalkozol. Ha a következő jellemvonások és szokások az életed rutinjává válnak, akkor lehetővé teszik, hogy a vágyott siker felé haladj.

  • Elköteleződés: elköteleződés nélkül az emberek könnyen feladják; egyáltalán nincs kitartásuk.
  • Eltökéltség: az eltökéltség lehetővé teszi számunkra, hogy elérjük céljainkat, és megvalósítsuk lehetetlennek tűnő álmainkat.
  • Várni az Úrra: amikor a siker nem jön könnyen, várnunk kell az Úrra, és Benne kell erőt találnunk.
  • Frissülj fel és újulj meg: mindannyiunknak szüksége van hosszabb pihenésre és megújulási időre, hogy felkészüljünk az előttünk álló új kihívásokra.

Vizsgáld meg a saját életedet, és kérdezd meg magadtól, hogy kell-e javulnod ezeken a területeken, és légy hálás, hogy nem kell ezeket a dolgokat egyedül csinálnod. Isten veled van, és ha keresed Őt, Ő megadja neked az elköteleződést, az eltökéltséget, a képességet, hogy várni tudj rá, és a megújulást, amire szükséged van a sikerhez.


Hálaadó ima

Atyám, amikor olyan helyzetbe kerülök, ahol a siker lehetetlennek tűnik, segíts, hogy ne felejtsem el, hogy Téged keresselek erőért. Köszönöm Neked, hogy erőt adsz nekem, hogy megtegyem, ami a minőségi élethez szükséges.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon