Nem kormányozhatsz álló autót

Nem kormányozhatsz álló autót

„Szilárdítsd meg lépteimet ígéreteddel.” (Zsolt.119,133.)

Az emberek gyakran megkérdezik, „Honnan tudhatom meg, mi Isten akarata az életemre nézve?” Vannak, akik éveket töltenek totális mozdulatlanságban, mert azt várják, hogy egy hang szóljon hozzájuk a mennyből, és mondja meg, mit csináljanak.

A legjobb tanácsom annak, aki ilyen helyzetben az, hogy egysze- rűen csináljon valamit. tedd azt, amiről azt gondolod, Isten talán erre hívott el, és ha hibát követsz el, Ő segíteni fog, hogy helyrehozd. ne töltsd azzal az életedet, hogy annyira félsz a hibázástól, hogy soha nem próbálod megtenni azt, amit hited szerint Isten mondott neked. Mondhatnám azt is, hogy álló autót nem tudsz kormányozni. Mozgásban kell lenned, ha azt akarod, hogy Isten megmutassa az irányt. Hiába mondaná neked, hogy „fordulj balra”, ha nem haladsz sehová. Ha azonban mozgásban vagy, iránymutatást adhat.

Hadd szúrjak közbe egy bölcsességet. Vannak időszakok, mikor nyugton kell lennünk, Istenre kell várnunk imádkozva, és nem kell rögtön cselekednünk. ez azonban nem alkalmazható minden hely- zetre. Van, hogy csak úgy fedezhetjük fel Isten akaratát, ha elindu- lunk egy bizonyos irányba, és hagyjuk, hogy szóljon hozzánk, vezessen utunkon. Ha rossz irányba mész, Ő be fogja zárni azt az ajtót, és kinyit majd egy másikat.


Isten szava ma hozzád: Tedd sebességbe magad, mikor imádkozol!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon