Nem vagy kudarc

Nem vagy kudarc

Lefegyverezte a fejedelemségeket és a hatalmasságokat, nyilvánosan megszégyenítette őket, és Krisztusban diadalmaskodott rajtuk. —Kol. 2:15

Azoknak az embereknek, akiket bántalmaztak, elutasítottak vagy elhagytak, általában nincs önbizalmuk. Az ilyen személyek szégyenérzetet és bűntudatot éreznek, és nagyon rossz az önképük. Az ördög tudja ezt, és akkor és ott kezdi meg a személyes önbizalom elleni támadását, amikor és ahol csak talál rá alkalmat. Célja, hogy elhitesse az emberekkel, hogy kudarcot vallottak.

Az ördög tudja, hogy az önbizalom nélküli ember soha nem fog olyan dolgokért tenni, amiket tényleg akar. A gonosz nem akarja, hogy beteljesítsd Isten tervét az életeddel kapcsolatban. Ha el tudja hitetni veled, hogy képtelen vagy rá, akkor meg sem próbálsz majd megvalósítani bármi érdemlegeset. Még ha próbálkozol is, a kudarctól való félelmed megpecsételi a vereségedet, amire az önbizalom hiánya miatt valószínűleg kezdettől fogva számítottál. Ezt gyakran “kudarc-szindrómának” nevezik. Az emberek téves hiedelmek miatt buknak el, és továbbra is téves hiedelmeik lesznek, hiszen elbuknak. Nehéz eldönteni, hogy melyik volt előbb, de egy olyan csapdában találják magukat, amiből úgy tűnik, nem tudnak kijutni.

Jézus legyőzte a Sátánt és győzedelmeskedett felette a kereszten, és az Ő győzelme a mi győzelmünk is. Legyőzheted a kudarc-szindrómát, mert Krisztus által felettébb diadalmaskodunk (Róma 8:37).


Isten győzelme, amelyet a kereszten vásárolt meg, totális és teljes.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon