Nincs több bizonytalanság

Nincs több bizonytalanság

Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak. —Zsolt. 9:11

Mindannyian megtapasztaltuk már a bizonytalanságot. Egyszer-egyszer mindannyian ki akarunk lépni hitben, hogy tegyünk valamit, de már a gondolatra is megfagyaszt bennünket a bizonytalanság. Istennek azonban nem ez a terve az életünkkel. Azt akarja, hogy hittel és magabiztosan lépjünk ki.

A bizonytalanság megpróbál bennünket olyannyira meggyötörni, hogy kételkedők és szerencsétlenek legyünk, ami megakadályoz minket abban, hogy megtegyük azt, amit Isten akar, és megkapjuk mindazt, amit számunkra tartogat.

Bizonytalanság nélkül élhetünk, ha hitünket arra építjük, amit Isten mondott az Igében. Amikor kinyitjuk a szánkat, és megvalljuk, amit az Úr mond nekünk és rólunk, Isten Igéje erőt ad nekünk, hogy legyőzzük a félelmet, a bizonytalanságot és a kétségeket.

Ha azon kapod magad, hogy félelem vagy bizonytalanság miatt próbálod elkerülni, hogy szembenézz az életed valamilyen kérdésével, akkor arra bátorítalak, hogy imádkozz, és kérd Istent, hogy tegye meg érted, amit megígért az Igében – menjen előtted, és készítse elő az utat!


Kérd Istent, hogy erősítsen meg téged a belső emberben, hogy az Ő ereje és hatalma töltsön be téged, és ne győzzön le a kísértés, hogy engedj a félelemnek!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon