Örvendezz a reménységben

Örvendezz a reménységben

Őáltala kaptuk hitben a szabad utat ahhoz a kegyelemhez, amelyben vagyunk, és dicsekszünk azzal a reménységgel is, hogy részesülünk az Isten dicsőségében. Róm 5:2

A Biblia tele van reményteljes ígéretekkel számodra és számomra: Bejárásunk van Isten jelenlétébe. Isten meg akar gyógyítani minket minden betegségből. Ő betölti minden szükségünket. És még annyi, de annyi ígérete van, hogy meg se tudjuk számolni. Ezért olyan szomorú, amikor a keresztények elszalasztják Isten ígéreteit a hitetlenségük miatt.

Van egy kérdésem: Várod ezeknek az ígéreteknek a beteljesedését? Akkor kezdenek ugyanis jó dolgok történni veled, amikor örvendezel annak reményében, hogy Isten jóindulatát rendszeresen megtapasztalhatod az életedben.

A Lk 2:52 azt mondja, hogy Jézus növekedett…Isten és emberek előtti jóindulatban. Hit által neked is és nekem is hozzáférésünk van Isten jóindulatához. Növekedhetünk a jóindulatában és megtapasztalhatjuk az ígéreteit, ahogy Jézus. És ha még nem is látod ezeket az életedben most, örvendezhetsz és reménykedhetsz Istenben, annak tudatában, hogy ezek megvalósulnak.

Minden ígéret a Bibliában nekünk szól. Örvendezz a reménységben, hogy megtapasztalod Isten dicsőségét és Ő nagyszerű dolgokat fog véghez vinni az életedben.

Ima:

Istenem, várom és örvendezek a nekem adott ígéreteidben. Hiszem, hogy megvalósítasz mindent, amit megígértél az Igédben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon