Partnerség Istennel

Partnerség Istennel

Szüntelenül imádkozzatok! 1 Thessz. 5:17

Az imádság életünk legnagyobb kiváltsága. Nem egy kötelességből végzett dolog; hanem megadatott nekünk, hogy megtehessük! Az ima az egyik módja annak, hogy Istennel együttműködve lássuk, hogy tervei és céljai megvalósulnak az életünkben és azok életében, akiket szeretünk. Ez az az eszköz, amelynek segítségével mi, földi emberek valóban beléphetünk Isten lenyűgöző jelenlétébe és hatalmába.

Az ima lehetővé teszi számunkra, hogy megosszuk szívünket Istennel, hogy figyeljünk az Ő útmutatására, hogy kifejezzük hálánkat, és megtudjuk, hogyan fedezzük fel és élvezzük mindazt a nagyszerű dolgot, amit Ő tartogat számunkra. Hallottam, hogy “minden kudarc az imádság elmulasztásából fakad”. Az Istennel való kommunikáció valóban a legnagyobb kiváltság, amit ismerek, és egyben a legegyszerűbb is. Ne tegyük bonyolulttá vagy nehézzé. Legyen egyszerű, és élvezz minden pillanatot, amit az Úrral töltesz az imádságban.


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm Neked azt a nagy kiváltságot, hogy imádságban fordulhatok Hozzád. Csodálatos belegondolni, hogy hálaadással beléphetek a Te jelenlétedbe. Köszönöm, Uram, hogy meghallgatod imámat, és vezetsz engem a mai napon.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon