Ragadd meg az Isteni látást a győzedelmes életről

Ragadd meg az Isteni látást a győzedelmes életről

„Elsővé tesz téged az Úr nem utolsóvá, mindig felül leszel és nem alul, ha hallgatsz az Úrnak, Istenednek a parancsolataira, amelyeket ma megparancsolok neked, hogy megtarts és teljesítsd azokat.” —5Móz 28:13

Már jónéhány nagyszerű győzelmet tapasztaltam meg az életem során. Isten megszabadított a régi bűneimből, kötelékekből, rossz szokásokból. A szabadság izgalma, amit átéltem annyira csodálatos! Isten szeretné, ha mindannyian megtapasztalhatnánk ezt.

Persze még mindig vannak csaták, amiket meg kell nyernem, és bizonyára neked is. Bátorítalak, hogy válassz egyet, amin ma elkezdesz dolgozni.

A másik dolog, hogy kezdd el magad úgy látni, hogy a Krisztus által szerzett győzelemben élsz. Gondolj arra, milyen lenne az életed, ha szabad lennél.

5Móz 28:13 rendkívül ösztönző ige. Bátorítalak, hogy olvasd el az egész fejezetet! Ez azt mondja, hogy aki engedelmes Istennek, azt Ő megáldja, aki pedig nem engedelmeskedik az átkozott lesz.

Szeretek Istennel együtt munkálkodni azon, hogy legyőzzek dolgokat, és ne hagyjam, hogy az ellenség uralkodjon rajtam. Valójában szerintem az élet legizgalmasabb része, amikor egyszerűen azt mondjuk, hogy „Istenem, változtass meg, neked szeretnék megfelelni.”

Ha így gondolkodsz, először megszabadulsz egy dologtól, majd egy másiktól és hamarosan meglátod, hogy a Krisztustól kapott hatalomban jársz.

Ne élj a növekedés és a változás izgalma nélkül, különben elszalasztod azokat a jó dolgokat, amiket Isten tenne általad. Szánj ma egy kis időt arra, hogy elképzeled magad annak, aki lenni szeretnél és ragadd meg Isten szabadságát. Hiszen lépésről lépésre haladva, Istennel karöltve bármit megtehetsz.


Ima

Istenem, hiszem, hogy megtapasztalhatom a szabadságodat. Ma olyan szabadnak látom magam, amennyire csak lehetséges Benned. Erősíts meg, hogy Neked tetsző életet éljek és a nekem adott hatalomban járjak.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon