Ragyogj!

Ragyogj!

Ragyogtassa rád orcáját az Úr, és könyörüljön rajta! 4 Móz. 6:25

A nap folyamán, kérd az Urat, hogy ragyogtassa rád az Ő arcát. Kérd Őt, hogy fordítsa az Ő orcáját feléd, és adjon neked békességet. Kérd, hogy ragyogtassa fel rád dicsőségét, ahogyan Mózessel tette. Aztán hagyd, hogy ez a világosság úgy ragyogjon mások előtt, hogy lássák és dicsőítsék mennyei Atyádat (lásd Mt. 5:16).

Az, hogy hagyod világosságodat ragyogni, lehet olyan egyszerű, mint egy mosoly az arcodon. Gyakorold, hogy mosolyogsz másokra, és meglátod, hogy a legtöbben visszamosolyognak rád. Isten dicsőségének fénye benned van, de ha ezt soha nem mutatod meg kifelé, az emberek nem lesznek áldottak. Bámulatos, mi történik, ha csak hálás vagy, mosolyogsz, és kedves vagy az emberekhez. Tegyél szívességet, amilyen gyakran csak tudsz, annyi embernek, amennyinek csak tudsz. Ezáltal te is jóindulatot fogsz kapni, mert tudjuk, hogy amit vetünk, azt fogjuk aratni (lásd Gal. 6:7).


Hálaadó ima

Köszönöm Neked, Atyám, a lehetőséget, hogy világosság lehetek egy sötét világban. Engedd, hogy a Te fényed és életed ragyogjon rajtam keresztül, hogy mások is lássák. Hálás vagyok, hogy a Te segítségeddel az életem áldás lehet mások számára.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon