Ragyogjon a ti világosságotok

Ragyogjon a ti világosságotok

Úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek előtt, hogy lássák jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti mennyei Atyátokat. Mt. 5:16

Mielőtt megveszünk valamit, szeretünk meggyőződni a minőségéről. Vásárlás közben elolvassuk a címkéket, vagy bizonyos védjegyeket (márkaneveket) keresünk, amelyek jó minőségükről híresek. Jó lenne, ha ránk, Krisztus tanítványaira is így gondolnának az emberek. A szeretet a keresztény ember védjegye (megkülönböztető jele vagy jellemzője). Az embereknek nemcsak arról kellene tudniuk felismerniük minket, amit mondunk, hanem arról is, ahogyan viselkedünk.

Hívőként nagyszerű lehetőségünk van arra, hogy megmutassuk a világnak, kicsoda Jézus. Ezt úgy tesszük, hogy az Ő szeretetében járunk – az Atya szeretetében, amely kinyilatkoztatott és kifejeződött Fiában, Jézusban, és most bennünk nyilvánul meg. Az Ige azt mondja: “Úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek előtt”, és semmi sem ragyog fényesebben, mint a szeretet. Tartsd észben, hogy neked jutott az a kiváltság, hogy személyesen képviselheted Jézust, és légy hálás, hogy arra használ téged, hogy az embereket magához vonzza.


Hálaadó ima

Atyám, köszönjük, hogy Jézus példát adott nekünk arra, hogyan kell szeretni másokat. És köszönöm a lehetőséget, hogy megoszthatom szeretetedet mindenkivel, akivel ma kapcsolatba kerülök. Segíts, hogy fényesen ragyogjak egy sötét világban.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon