Szeresd az életed!

Szeresd az életed!

A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” Ján. 10:10

Hiszel abban, hogy Isten azt akarja, hogy élvezd az életed? Nos, Ő azt akarja! Sőt, Isten akaratának része az is, hogy élvezd minden pillanatát. Tudom, hogy ez igaz, mert az Ő Igéje sok helyen ezt mondja.

Salamon király, akit nagyon bölcsnek tartanak, így ír a Prédikátor 2:24-ben: “Nincs hát jobb dolog, mint ha az ember eszik, iszik, és jól él fáradságos munkájából. De beláttam, hogy Isten kezéből jön ez is.”

Salamon azt mondta, hogy élvezzük a munkánk során szerzett javakat. Meg kell tanulnunk megbecsülni az életünk élvezetes pillanatait, mert ez létfontosságú ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és egészséges emberek legyünk. Ez nem azt jelenti, hogy az egész élet egy hatalmas buli vagy nyaralás lesz, hanem azt, hogy Isten ereje által megtanulhatunk hálásnak lenni, és élvezni az élet teljességét.


Hálaadó ima

Atyám, hálás vagyok, hogy Jézus azért jött, hogy bővölködő életem legyen. Amikor nehéz idők jönnek, és az örömöm csekélynek tűnik, segíts, hogy emlékezzek rá: megígérted, hogy élvezhetem az életemet. Köszönöm az örömöt, a békét és a biztonságot, amit Benned találok.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon