Szeresd Felebarátodat, Mint Magadat!

Szeresd felebarátodat, mint magadat!

„Mert az egész törvény ebben az egy igében teljesedik be: “Szeresd felebarátodat, mint magadat.”” (Gal,5,14.)

Isten sok dologról akar beszélni velünk, de az egyik legfontosabb ezek közül az a többi emberrel való kapcsolatunk. szeret minket, azt akarja, hogy mi is szeressük magunkat egy egészséges, kiegyensúlyozott módon, és hagyjuk, hogy az Ő szeretete rajtunk keresztül kiáradjon az emberek felé.

Miközben kutatod Isten üzenetét, bátorítalak, hogy azért imádkozz, hogy rendszeresen adjon bölcsességet a kapcsolataidat illetően. A kapcsolataink életünk nagy részét jelentik, és ha nem jók, azok az életminőségünket is rontják.

Pont ezen a reggelen imádkoztam a férjemért, és kérdeztem Istent, mit tehetnék érte. támadt egy olyan gondolatom, hogy hagyjak egy cetlit a konyhapulton, amit megtalál majd a reggelinél. Ennyit írtam a cetlire, „Jó reggelt, Dave…sZeRetleK!!!” egy mosolygós arcocskát is rajzoltam az aljára és aláírtam. Hiszem, hogy Isten adta az ötletet, hogy hagyjak üzenetet, és az engedelmességem, hogy megtegyek egy ilyen kis dolgot, erősíti a kapcsolatunkat.

Kezdj el imádkozni a kapcsolataidért! Vedd számba őket, és kérdezd meg Istent, mit tehetsz, hogy azok javuljanak. Gyakran csak arra gondolunk, másoknak mit kellene tenniük értünk, de ha követjük a szeretet törvényét, jobban fogunk velük törődni, mint magunkkal.


Isten szava ma hozzád: Kérd Istent, mutassa meg, hogyan tehetnéd jobbá a kapcsolataidat!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon