Szereted Őt? Engedelmeskedj Neki!

Amai igeversben, Jézus arról beszél, hogy úgy mutathatjuk meg Iránta való szeretetünket, ha engedelmeskedünk szavainak.

Ha szerettek engem, megtartjátok az én parancsolataimat. (Ján. 14,15)

Amai igeversben, Jézus arról beszél, hogy úgy mutathatjuk meg Iránta való szeretetünket, ha engedelmeskedünk szavainak. Ha arra gondolok, Isten szól hozzánk, mindig eszembe jut az a tény, hogy nem fogjuk világosan meghallani, amit mond, ha nem engedelmeskedünk neki azokban a dolgokban, melyekről már tudunk. Ha nem engedelmeskedünk, rossz a lelkiismeretünk. Amíg rossz a lelkiismeretünk, nem lehet bennünk hit és bizalom (lásd 1 Ján 3,20- 24).

Egy kereszténynek eléggé más célokat kellene kitűznie, mint egy nem hívőnek. Akik nem szolgálják Istent, pénzt, pozíciót, hatalmat és más dolgokat akarnak, azonban keresztényként elsődleges célunk az kellene hogy legyen, hogy engedelmeskedjünk Istennek, és dicsőséget szerezzünk neki. sok évig jártam úgy gyülekezetbe, hogy nem szenteltem nagy figyelmet az Istennek való engedelmességnek. Követtem egy vallásos formulát, abban a hitben, hogy az elfogadhatóvá tesz előtte, de nem köteleztem el magam teljesen annak, hogy napi szinten az isteni alapelveket követem. nyisd meg az egész életedet Isten előtt, és hívd meg a szent szellemet, legyen Ő a tanítód! tegyél meg mindent, hogy engedelmeskedj útmutatásainak, és mikor hibázol, kérd a bocsánatát, és kezdd elölről! ne pazarolj időt és energiát a bűntudatra, mert Krisztusban mindig indulhatunk tiszta lappal! Imádkozz az engedelmességgel kapcsolatban, tanulmányozd a témát, és aktívan törekedj rá minden nap! Ily módon fejezhetjük ki szeretetünket Isten iránt.


Isten szava ma hozzád: Nem számít, mennyire próbálkozunk, mindnyájan követünk el hibákat, de amíg nem adjuk fel, el fogjuk érni a céljainkat!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon