Szeretetet adni és kapni

Szeretetet adni és kapni

Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást: ahogyan én szerettelek titeket, ti is úgy szeressétek egymást! Ján. 13:34

Mindazon dolgok közül, amiért hálásak lehetünk az életünkben, a szeretet áll a lista élén. A szeretni és szeretve lenni célt és értelmet ad az életnek. A világ a szeretetet keresi, valójában azonban Istent, hiszen Isten maga a szeretet.

Az emberek sokféle módon keresik a beteljesülést az életben, amelyek elsőre jónak tűnhetnek, ám gyakran frusztráltak, csalódottak és üresek maradnak. Csak akkor találhatják meg az igazi beteljesedést, amit annyira kétségbeesetten keresnek, ha befogadják Isten szeretetét és szeretetben járnak (a szeretetet tettekre váltják azáltal, hogy folyamatosan odafordulnak mások felé, és igyekeznek szeretetet mutatni nekik különböző jótettekkel).

A szeretet meg fogja változtatni az életedet! Kérd Istent, hogy segítsen neked szeretetet fogadni és adni, és légy hálás, amikor meglátod, hogy az Ő szeretete olyan beteljesülést hoz az életedbe, amilyet még soha nem tapasztaltál.


Hálaadó ima

Atyám, annyira hálás vagyok, hogy szeretsz engem, és hogy megadtad nekem a képességet, hogy szeressek másokat. Engedd, hogy szereteted ma úgy áradjon át rajtam, hogy áldássá váljon mások számára.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon