Szeretve vagy

Szeretve vagy

és mi ismerjük és hisszük azt a szeretetet, amellyel Isten szeret minket. Isten szeretet, és aki a szeretetben marad, az Istenben marad, és Isten is őbenne. —1 Ján. 4:16

Isten által szeretetre lettünk teremtve. Szeretni és szeretve lenni, ez adja az élet értékét. Célt és értelmet ad. Ha azonban megengedtük, hogy a bűn, megbocsátatlanság és a múlt elválasszanak Isten szeretetétől, akkor szeretetéhesek és boldogtalanok leszünk.

Sokan képtelenek egészséges, tartós kapcsolatokat kialakítani, mert vagy nem tudják, hogyan fogadják be a szeretetet, vagy olyan kiegyensúlyozatlan elvárást helyeznek másokra, hogy tőlük várják azt, amit csak Isten tud megadni. Ez frusztrációhoz vezet, mely gyakran vezet házasságok végéhez és barátságok megszakadásához.

A Biblia arra tanít minket, hogy Isten tökéletesen és feltétel nélkül szeret minket. Irántunk való tökéletes szeretetének nem a mi tökéletességünk az alapja. Isten szeret minket, mert szeretni akar! Isten szeretet (1 János 4:8). A szeretet Ő maga. Isten mindig szeret, annyit kell tenned, hogy elfogadod ezt a szeretetet, és minden nap azzal a bizonyossággal élsz, hogy tudod, az Ő szeretete célt és értelmet ad az életünknek.

Egy kijelentés számodra Isten irántad való tökéletes szeretetéről képes megváltoztatni az életedet és az Úrral való kapcsolatodat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon