Szükségünk van arra, ami Jézusnak van

Isten olyan embereket keres, akik bemutatják életükben az Ő jelenlétének dicsőségét.

Az Úr lelke nyugszik rajta, a bölcsesség és értelem lelke, a tanács és erő lelke, az Úr ismeretének és félelmének lelke. (ÉZSAIÁS 11:2)

Isten olyan embereket keres, akik bemutatják életükben az Ő jelenlétének dicsőségét. Olyan emberek lesznek ők, akik minden kis dologban engedelmeskednek neki. Az engedelmesség megőriz attól, hogy beszennyeződjön a lelkiismeretünk, és megtart abban, hogy Isten dicsőségére éljünk.

Tudjuk, hogy a mai igevers egy Jézusról szóló prófécia, de ha Jézus szelleme bennünk lakozik, akkor velünk is osztozik mindazon, ami rajta ott van. nekünk is lesz bölcsességünk, megértésünk, tanácsunk, erőnk és tudásunk.

A problémák eltűnnek, ha jelen vannak ezek az erények. Nem kell zűrzavarban élnünk, ha engedelmeskedünk a szellem vezetésének. Az Úr gyors tanácsot, bölcsességet, megértést és erőt fog adni, ha tiszteletteljesek és alázatosak vagyunk irányában.

Azok, akik szeretnének megértéshez jutni, akik hallani akarják Istent, akik azt akarják, hogy bennük is ott legyen a bölcsesség és a tudás, azokban ott kell legyen az áhítatos félelem és a csodálat Isten iránt. Az áhítatos félelem tudja, hogy Isten az Isten, és hogy ez az Ő olvasatában kétirányú dolog. Ő a barátainak, sőt fiainak és lányainak hív minket, mi pedig tiszteljük Őt, és áhítatos engedelmességgel hódolunk neki.

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Bármit is kér tőled Isten, az a saját javadra van, ezért gyorsan engedelmeskedj ma is és minden nap!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon