Találd meg az Igében a válaszokat és az erőt amire szükséged van

Találd meg az Igében a válaszokat és az erőt amire szükséged van

Mert Isten igéje élő és ható, élesebb minden kétélű kardnál, és áthatol az elme és a lélek, az ízületek és a velők szétválásáig, és megítéli a szív gondolatait és szándékait. Zsid 4:12

Amikor az emberek azt kérdezik, hol kezdjék el olvasni a Bibliát, azt szoktam mondani, hogy nem kezdheted rossz helyen. Akárhol kezded, segíteni fog.

Amikor először tanulmányozni kezdtem az Igét, nem voltak túl jó kapcsolataim, mert nem igazán értettem mi az a szeretet. Ezért a szeretet témájánál kezdtem, és megtanultam, hogy ez több mint csak érzelgősség. Ez egy döntés, hogy hogyan fogod mostantól kezelni az embereket.

Azáltal, hogy tanulmányoztam mit mond a Biblia a szeretetről, megtanultam, hogyan kell szeretni. És az életem elkezdett megváltozni.

Bármi is a problémád, találhatsz erről igeverset a konkordanciák segítségével. Például, ha a haraggal vagy a félelemmel kapcsolatos, akkor nyisd ki a konkordanciát a Bibliád végén, és nézd meg, melyik igerész beszél erről a témáról. Kérd a Szent Szellemet, hogy vezessen, és felfedje neked az igazságot.

Mindegy hol kezded, emlékezz arra, hogy az Ige élő, és Isten szeretne szólni a szívedhez ma!

Ima:

Uram, szeretném, ha szólnál hozzám. Segíts, hogy megtaláljam a bölcsességet és az erőt az Igédben, amire ma szükségem van.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon