Támaszkodj Rá!

Mivel hallottunk a Krisztus Jézusba vetett hitetekről (hogy teljes emberi személyiségetekkel Rá támaszkodtok abszolút bizalommal és az erejébe, bölcsességébe és jóságába vetett hittel) és arról a szeretetről, amely valamennyi szent iránt él bennetek. (Kol. 1,4) 

Isten azt akarja, hogy teljesen Rá támaszkodjunk, meghalljuk Hangját és engedelmeskedjünk neki mindenekfelett; erről szól a hit valójában. szeretem, ahogy a mai igevers meghatározza a hitet, és szeretem a tényt, hogy minden velünk kapcsolatos dologban az Úrra támaszkodhatunk.

Bízhatunk benne, hogy Isten megtart minket Akaratában. Engem ez boldoggá tesz, mert saját erőnkből Isten akaratában maradni túl nehéz próbálkozás! nem ismerek egy olyan embert sem, aki őszintén elmondhatja, hogy száz százalékosan tudja, mit csinál minden nap.

Minden tőlünk telhetőt megtehetünk, hogy jó döntéseket hozzunk. Hogyan tudhatnánk, hogy igazunk van? nem tudhatjuk. Istenben kell bíznunk, hogy Ő megtart minket Akaratában, kiegyenesíti a görbe utakat előttünk, a keskeny úton tart, ami az életre visz, és távol tart a széles úttól, melynek vége pusztulás (lásd. Máté 7,13).

Imádkoznunk kell, “Istenem, a te akaratod legyen meg az életemben.” Tudok néhány dolgott azzal kapcsolatban, mi Isten akarata az életemre nézve, de mindent nem, ezért megtanultam nyugalomban és békességben maradni úgy, hogy Rá támaszkodom, elkötelezem magam neki, és imádkozom azért, hogy az Akarata legyen meg bennem és rajtam keresztül.

Néha azt gondoljuk, hogy csak gyenge és törékeny emberek keresnek támaszt, de megtanultam: jó dolog, ha a támaszunk Isten.

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Teljesen támaszkodj ma Istenre!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon