Tarts ki!

Tarts ki!

„Testvéreim, én nem gondolom magamról, hogy már elértem, de egyet teszek: ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé, Isten mennyei elhívásának a Krisztus Jézusban adott jutalmáért.” (Fil.3,13-14.)

Kapcsolatunk Istennel fejlődik, és mindnyájan úton vagyunk, hogy egyik szintről a másikra lépjünk. Senki sem válik „mesterré” az Istennel való kommunikációban, mert nincs bekorlátozva, milyen mélységű kapcsolatra juthatunk Vele; a kapcsolatunk egyszerűen csak fejlődik, egyre mélyül, erősödik. Az a képességünk, hogy meghalljuk a Hangját, idővel erősödik, fejlődik. Idővel és gyakorlással egyre jobban meg tudjuk osztani Vele, mi van a szívünkben és gyakorlottá és tapasztaltabbá válunk abban, hogy meghalljuk Hangját, és megértsük, mit mond nekünk. sosem fogunk lediplomázni imából, és soha nem hagyjuk abba az Istennel való kommunikáció   tanulását,   hanem   egyre   több   és   jobb tapasztalattal gazdagodunk.

Isten annyi mindent tartogat számodra, és bár még nem érkeztél meg végső célodhoz, hálát adhatsz Istennek, hogy azon az úton vagy, mely oda visz. Amíg haladsz előre, igazán nem számít, hogy mászol, jársz vagy futsz. Csak menj előre!


Isten szava ma hozzád: Minden rendben veled és jó úton vagy.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon