Tégy lépéseket a szabadságodért

Tégy lépéseket a szabadságodért

Ha tehát a Fiú megszabadít titeket, valóban szabadok lesztek.” Jn 8:36

Mivel Isten nem rabságra teremtett minket, megtapasztalhatjuk a szabadságot – a szabadságot, hogy élvezzük mindazt, amit Isten Krisztusban nekünk adott. Életet adott nekünk, és a célunk nem lehet kevesebb, mint hogy élvezzük ezt.

Nem elég csak vágyakozni erre a szabadságra. Tennünk kell az érdekében. Nagyon fontos, hogy engedelmeskedjünk Isten Igéjének és kövessük a Szent Szellem vezetését. Ez annyit jelent, hogy nem elég csak olvasni az Igét ahhoz, hogy eredményeket lássunk – meg is kell tennünk, amit mond.

Élvezed a szabadságot az életedben? Imádkozom, hogy Isten bátorítson, hogy keresd a szabadságot, ami a tiéd Jézusban. Ő meghalt a kereszten, hogy szabaddá tegyen a bűn erejétől és így a problémáktól szabadon élhetünk.

A szabadság a tiéd, lépj ki és vedd birtokba. Kövesd a Szent Szellemet és légy szabad élvezni mindazt, amit Isten Jézus Krisztusban biztosít számodra.

ISTEN SZAVA MA HOZZÁD:

Istenem, Benned találom meg a szabadságot mindenféle bűnből, kötelékből, elnyomásból. Azt választom, hogy tenni fogok a szabadságom érdekében, követem a Szent Szellemed vezetését az életemben.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon