Törekedj a békességre!

Törekedj a békességre!

Ezeket azért mondom nektek, hogy békességetek legyen énbennem. Ján. 16:33

A béke az egyik legnagyobb áldás, amit Isten adott nekünk, és naponta meg kell köszönnünk Neki. Pusztán a békés életre való vágyakozás nem elég. Békére kell törekedned Istennel, békére önmagaddal és békére a körülötted élőkkel. Azt tapasztaltam, hogy minél hálásabb vagyok, annál békésebb is. A hála segít nekem arra összpontosítani, amim van, ahelyett, hogy arra koncentrálnék, ami hiányzik, így az aggodalmaskodás helyett az áldásaimra tudok koncentrálni.

Amikor a békében járás prioritássá válik, akkor erőfeszítéseket is fogsz tenni érte. Évekig imádkoztam Istenhez, hogy adjon nekem békét, míg végül rájöttem, hogy Ő már megadta a békét, de nekem kell azt választanom. Jézus azt mondta a János 14:27-ben: “Békességet hagyok nektek”. Jézus már megadta a békédet. Döntsd el, hogy ma ebben a békességben jársz!


Hálaadó ima

Atyám, köszönöm, hogy mindent megadtál, amire szükségem van ahhoz, hogy békében éljek. Ma úgy döntök, hogy erre a békességre törekszem, és nyugalomban élek, tudva, hogy Te nagyobb vagy minden megpróbáltatásnál és nyomorúságnál, amin keresztülmegyek. Te vagy minden, amire szükségem van. Te vagy az én békém.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon