Csendesedj el és tudd, kicsoda Isten!

Csendesedj el és tudd, kicsoda Isten!

Csendesedjetek el, és tudjátok meg, hogy én vagyok az Isten! Magasztalnak a népek, magasztal a föld! —Zsolt. 46:10

Manapság sokan rohannak egyik dologból a másikba. Az emberek kényszeresen tevékenykednek, valaha én is ilyen voltam!

Hosszú ideig úgy éreztem, állandóan találnom kell valami tennivalót. Nekem muszáj volt mindenben részt vennem, bármiről is volt szó. Úgy gondoltam, nem engedhetem meg magamnak, hogy kimaradjak valamiből, mert mindenről tudni akartam. Nem tudtam elcsendesedni. Folyamatosan csinálnom kellett valamit. Nem emberi lény voltam, hanem egy két lábon járó tennivaló halmaz.

Hála Istennek, rájöttem, hogyha elcsendesedünk, és nem vesszük kezünkbe a dolgokat, meg fogjuk látni, ahogy Isten fantasztikus ereje munkálkodik az életünkben. Gyakran elérjük a maximum stresszszintet egyszerűen azért, mert olyan dolgokat próbálunk megtenni, melyekre csak Isten képes. Isten útmutatást akar adni nekünk, de ahhoz, hogy ezt érzékeljük, el kell csendesednünk! Szánj időt rá napi szinten, hogy hallgatod Istent. Két fülünk van és csak egy szánk, tehát Istennek biztosan az volt a szándéka velünk, hogy többet hallgassunk, mint beszéljünk. Mikor teveink és ötleteink vannak, alárendelhetjük ezeket Istennek (elismerve Őt), és így biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak tervünk lesz, hanem békességünk is!

Isten az Ő legmagasabb szintű és legjobb dolgait adja azoknak, akik bíznak Benne. Csendesedj el, és hagyd, hogy erőteljesen megmutathassa Magát az életedben!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon