Ünnepeld az életet!

Ünnepeld az életet!

Nincs hát jobb dolog, mint ha az ember eszik, iszik, és jól él fáradságos munkájából. De beláttam, hogy Isten kezéből jön ez is. —Préd. 2:24

Lehetséges, hogy az életet unalmasan éljük – a munka, a teljesítmény, a tennivalók irányítanak, de soha nem élvezzük igazán az életet. Ez igaz azokra az emberekre, akik nem tanulták meg igazán elfogadni és szeretni az Istentől kapott életet.

Az élet élvezete olyan döntés, amely nem csupán az élvezhető körülményeken alapul. Ez egy szívbeli hozzáállás, egy olyan döntés, hogy mindent élvezünk, mert mindennek – még a kis, látszólag jelentéktelen dolgoknak is – szerepe van az Isten által alkotott, átfogó, “nagy képben” az életünk számára.

Örömünk Jézusban van, és ha mindent, amit teszünk, Vele és Érte teszünk, akkor igazán élvezhetjük mindezt. Még ha vannak is problémáink, amelyek megoldását Istentől várjuk, akkor is élvezhetjük az életünket. A kétely és a hitetlenség az öröm tolvajai, ellenben az egyszerű, gyermeki hit felszabadítja az örömöt, amely a lelkünkben lakozik, mert a Szent Szellem ott él. Bízzunk Istenben mindenkor, és élvezzük az Ő jelenlétét! Az életed egy Tőle kapott ajándék, ezért ünnepeld meg!


Választhatod, hogy Isten örömében ünnepelsz, és élvezheted életed minden napját Vele!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon