Ünnepelni az életet, ünnepelni Istent

Ünnepelni az életet, ünnepelni Istent

Mindig a templomban voltak, és áldották Istent. Luk. 24:53

Próbáld meg minden napodat azzal kezdeni, hogy azt mondod: “Szeretem az életemet!”. A saját szavaink hatással vannak a hangulatunkra, ezért a legjobb, ha olyasmit mondunk, ami segít, hogy jól érezzük magunkat, nem pedig olyasmit, amitől dühösek vagy szomorúak leszünk. A boldogság megtartása lehet egy szórakoztató kihívás. Nézd meg, hány napot tudsz kibírni anélkül, hogy rossz hangulatba kerülnél vagy panaszkodnál.

Az élet ünneplése olyasvalami, amit mindenképpen tennünk kell, mert megértjük, hogy az élet micsoda ajándék. Isten maga az élet (lásd Ján. 1:4), így valójában, amikor az életet ünnepeljük, Istent ünnepeljük. Nélküle egyáltalán nem lenne élet. Rajta, próbálj meg jobb hangulatot teremteni azzal, hogy azt mondod: “Hálás vagyok, és szeretem az életemet!”. Ha igazán jól akarod érezni magad, próbáld ki ezt: “Szeretem Istent, szeretem az életemet, szeretem magam, és szeretem az embereket.”


Hálaadó ima

Köszönöm, Atyám, hogy nem vagyok a saját hangulataim áldozata. Tudok pozitív, hittel teli szavakat mondani, és ezzel javíthatok a hozzáállásomon és a napomon. Hálás vagyok az életért, amelyet Te adtál nekem, Atyám. Szeretem az életemet!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon